vrij werk

studio MVR is het samenwerkingsverband van Marian van Roozendaal en André Marinus. Hieronder vind je een overzicht van ons vrije werk. ‘Handwerk’ gaat om unieke stukken, drukwerk is een limited edition van maximaal 50 exemplaren.

Benieuwd hoe ons werk er in een interieur uitziet? Kijk dan op onze Etsy Shop! Daar vind je heel veel van ons werk en hoe het er uit zou kunnen zien in jouw huis of kantoor. Je kan daar ook artprints bestellen. Voor handwerk of artprints kun je ook natuurlijk een mail sturen naar art@studiomvr.nl

marian van roozendaal

Na jarenlange ervaring als ontwerper/art-director voel ik meer en meer de drang om ook vrij werk te maken. Het werken met diverse materialen en middelen geeft mij een enorme creatieve vrijheid. Dit resulteert in werk in sterk uiteenlopende stijlen.

handwerk

drukwerk

fotografie

andré karel marinus

Geïnspireerd door verschillende stijlen maak ik met oude en nieuwe en technieken werk dat zich kenmerkt door iconische en mythologische verwijzingen. Dit vrije werk maak ik  naast mijn commerciële werk in de reclame en handel in toegepaste kunst. 

drukwerk

handwerk

contact

marian van roozendaal
Verhoevenstraat 31
3818 PK  Amersfoort
marian@studiomvr.nl
T 06 15 22 83 14 

andré karel marinus
Bakhuizen van den Brinkstraat 43
3532 GC  Utrecht
andre@studiomvr.nl
T 06 12 578 178